torsdag 12 mars 2009

Sebra


Jag är jätteglad för de snygga hyllorna som jag köpt från danska Sebra till prinsens rum, så roliga att ändra om i, det ser alltid ut som små collage. Såg att dom hade något liknande på Bolagret när jag snabbt sprang förbi på Vallgatan i Göteborg i går. Inte lika snygg form dock men i det går nog att göra mycket roligt med dom ändå

Inspiration från tidnigen Lantliv


Hittade denna söta lilla stege i sista nummret av Lantliv. Åkte genast in och köpte den på Åhléns, fick sen höra att jag inte skulle betalat mer än 50 kronor (den kostade mig endast 225, det tyckte jag var billigt) det var nämligen inget riktigt trä i denna stege..

Men inget ont som inte har något gott med sig, nu har min underbara man lovat att göra en längre mer gedigen stege där vi kan hänga alla våra kläder på på kvällen istället för den tråkiga svart pallen vi har nu.

Måste bara visa denna underbara tröja som min lille prins har fått låna av sin kompis N. Den är designad och tillverkad i Skagen. Ihoppsatt av flera olika avlagda stickade tröjor och en liten krona boderad på bröstet, kan det bli finare? Så smart att skapa en unik tröja på detta sätt. Jag är jätteglad att vi fick låna den till A, då får alla dessa tröjor användas ännu en gång!

Katie Melua


Finns det någon bättre? Jag ÄLSKAR hennes musik! Fick en liten extra stund för mig själv här hemma, satte på den fantastiska skivan Piece by piece och varenda låt är fantastisk. Sen är hon en av världens snyggaste sångerskor också. Håll till godo med denna vackra bild från The Official Katie Melua website

onsdag 11 mars 2009

Mitt andra inlägg redan


Som ni ser så blir det inte så mycket arbetat här i mitt tomma klassrum, drömmer mig bort istället. Men det är jag värd! Har nosat upp en alldeles underbar klänning som man till råga på allt kan vinna hos http://www.johanna-vintage.blogspot.com/. Håller tummarna och hoppas att jag får ett vackert pris. Annars har jag inte så långt till Kinna där den generösa affären shop around the corner ligger, måste absolut ta mig en titt själv!

Mitt första inlägg!

Sitter på jobbet och borde verkligen arbeta med att förbereda utvecklingssamtal då jag kommer på mig själv med att ramla in på alla underbara sidor på nätet. Bara älskar att få kolla in på mina favoritbloggar, så denna blogg blir en hyllning till er!